Levin Sähkö logo

Levin Kiinteistömaailma

Sähköurakoitsijalla on kiinteistövälittäjälle merkitystä

Usein esimerkiksi loma-asunnon uusi omistaja haluaa tehdä muutostöitä ja remontteja. Uudet omistajat asuvat lähes poikkeuksetta satojen kilometrien päässä Leviltä, joten luotettavan paikallisen palvelukokonaisuuden tavoittaminen on asiakkailleni erityisen tärkeää. Työt halutaan saada varmasti päätökseen ilman ongelmia jo etäisyydenkin takia.


Olen välittänyt kiinteistöjä Levillä toistakymmentä vuotta ja yhtä pitkään olemme tehneet yhteistyötä Levin Sähkön kanssa. Kiinteistövälittäjälle erityisen tärkeää on sellainen yhteistyökumppani, jota se voi lämpimästi suositella. Sähkö- ja turvallisuustöiden kanssa minun ei tarvitse olla huolissaan lopputuloksesta ja asiakkaat ovat olleet varsin tyytyväisiä.


Pystyn ratkaisemaan uuden asunnon omistajille haastavia tilanteita, kun välitän heille tietoja luotettavista toimijoista. Se auttaa minua myös omassa bisneksessäni huomattavan paljon.

Luottamus on tärkeintä.

Markku Mäntylä
Yrittäjä, LKV
Levin Kiinteistömaailma
Levin Kiinteistömaailman sivut