Levin Sähkö logo

Tuotamme kestäviä ratkaisuja

Urakointi ja suunnittelu

Urakointi ja suunnittelu uudis- ja saneerauskohteisiin

Suunnittelemme ja urakoimme piharakennuksesta omakotitaloon, liiketilasta tuotantolaitokseen sekä vaikka gondolihissistä hotelliin. Toteutamme jokaisen rakennus- ja korjaushankkeemme koosta riippumatta asiantuntemuksella sekä laatutietoisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Työskentelymme on avointa ja tavoitteenamme on aina luoda kannattava investointi kohteen omistajalle.

Levin Sähkö

Sähkö

Levin Sähkö

Tele

Levin Sähkö

Tietoliikenne

Levin Sähkö

Turvallisuus

Levin Sähkö

Automaatio

Omakotitalon tai loma-asunnon rakentaminen

Projekti lähtee aina rakentajan omien toiveiden ja tarpeiden kartoituksella sähköratkaisujen osalta. Paras hetki tuoda sähkösuunnittelija mukaan on heti talon rakennuspiirustusten laatimisen jälkeen. Sähkösuunnitelma laaditaan ennen urakoitsijan valintaa, että tarjoukset sähköurakoinnista ovat vertailukelpoisia.

Asiantunteva sähkösuunnittelija ymmärtää rakentajan toiveet ja tarpeet. Se kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Me emme Levin Sähköllä halua yhdenkään omakotitalon rakentajan joutuvan tilanteeseen, jossa hän joutuu tilaamaan muutostöitä pian talon valmistumisen jälkeen, koska valaistusta tai pistorasioita ei suunniteltu hyvin ja monipuolisesti. Asiantunteva ja avoin sähkösuunnittelu takaa parhaan lopputuloksen.

Sähkösuunnittelu

Huom! Sähköasennustyössä saa käyttää vain valtuutettua sähköurakoitsijaa.

Huom! Sähköurakoitsija tekee tehdystä työstä käyttöönotto- ja varmennustarkastuksen.

Huom! Urakkasopimus tehdään aina kirjallisena ja siinä määritellään urakan sisältö tarkasti.

Toimintamallit

Yleisiä kohteitamme

Urakoinnin

Asiakaspalaute